Hos os betyder den hyggelige uformelle atmosfære, samt den personlige vejledning alt.

Rokz er en livsstilsbutik og tøjbutik, hvor du bl.a. kan finde lækkert designertøj til kvinder, accessories, sko, smykker samt brugskunst og interiør. Vi gør os umage og udvælger løbende nye og spændende varer fra ind og udland. Gerne brands som ikke i forvejen er præsenteret i vores by. Vi håndplukker og køber ikke mange stk. af hver, men satser istedet på hele tiden at kunne præsentere nyheder i butikken og derved skabe en mulighed for dig som kunde til at sammensætte en helt unik garderobe.

Rokz ligger i centrum af Esbjerg, nærmere betegnet på Kirkegade 22, lige overfor den smukke Vor Frelser Kirke. Rokz er placeret i en af de smukkeste gamle hjørnebygninger, tæt på cafeliv, gågaden, p-pladser og Torvet i Esbjerg.

 

Vores passion er at hjælpe og skabe kundernes helt egen personlige look, uanset figur, alder og type. Vi elsker farver og i det hele taget kulør på hverdagen. Ideen er at skabe et oplevelsesunivers, hvor stemningen er god og humøret højt og hvor du som kunde føler dig godt tilpas og i fokus.

I den stilfulde livsstilsbutik finder du foruden vores lækre tøjmærker fra danske og internationale leverandører også et raffineret og lækkert udvalg af smykker samt et spændende udvalg af eksklusive designs fra kendte skomærker. Du kan også shoppe delikatesser fra bl.a. Nicolas Vahe og lækkert interiør til din bolig.

Desuden har vi et stort og forførende udvalg af parfumer og lækre skønhedsprodukter. Alt dette præsenteret på smukkeste vis og med rig mulighed for også at finde en god gave.

[instagram-feed]